Wanneer u lid wordt van Hsv de Brasem ontvangt u automatisch de Vispas, waarmee u in vele wateren in Nederland mag vissen, in de provincies Groningen en Drenthe zelfs in 95% van al het water. Tevens hebt u toestemming om als lid van Hsv de Brasem te vissen in het verenigingswater t.w. de grachten en de natte Horizon zz. Van Bourtange.

U kunt zich als lid aanmelden bij de ledenadministratie (dhr H.Drayer, Scheepvaartlaan 4, 9514 EA Gasselternijveen, tel. 0599-354636, e-mail h.drayer1@telfort.nl.)

Betalingen kunnen worden voldaan d.m.v. automatische incasso, waarbij u €2,50 korting krijgt, contant betalen kan natuurlijk ook nog al heeft dat niet onze voorkeur.

Opzeggingen dienen voor 1 oktober van het lopende jaar te geschieden. Indien u later opzegt, worden er door onze vereniging kosten gemaakt. Uw opzegging kunnen wij dan helaas niet meer verwerken, met als gevolg dat uw lidmaatschap nog een jaar langer door loopt en u verplicht bent uw Vispas voor dat jaar alsnog bij ons af te nemen. Opzeggingen dienen schriftelijk ingediend te worden d.m.v. een e-mail of per brief aan bovenstaand adres.

 

Toestemmingen om een dag/week of een jaar te vissen in het verenigingswater (grachten + natte Horizon zz) van Hsv de Brasem zijn te verkrijgen bij bovenstaand adres en bij de het Informatiecentrum (WillemLodewijkstraat 33) te Bourtange.

 

Kosten lidmaatschap: 

 

 

Autom.incasso

+ Nachtvispas

+ Derde hengelverg.

senior

€ 33,50

€ 31,00

+ € 10,00

+ €25,00

jeugd

€ 17,50

€ 15,00

+ € 10,00

+ €25,00

 

Voor het inschrijven als nieuw lid wordt € 5,00 in rekening gebracht.