hsv de Brasem

JAARVERGADERING

JAARVERGADERING
Hallo dames, heren  Hierbij even een herinnering voor de jaarvergadering van de Brasem. De vergadering is donderdagavond 3 november 2022 om 20.00 uur in t’Oale kroegie te Bourtange. Dit is de kans om uw zegje te doen over het doen en laten van de vereniging.  We zien u graag op de vergadering. 

Verkeersquiz

Verkeersquiz
Onze vereniging werd wederom voor de derde keer eerste met de gemeentelijke verkeersquiz, gehouden in de Sprankel te Sellingen. De club werd vertegenwoordigd door Martin Veninga, Jan Lutjeboer, Aly Geissler en Aike Geert Veninga, de laatste was tevens de beste uit de zaal met slechts 4 fouten. Voor meer foto’s zie http://www.westerwold [...]

Wedstrijd vijf verenigingen

Wedstrijd vijf verenigingen
Op zaterdag 19 september werd de wedstrijd van de vijf verenigingen, georganiseerd door hsv Wedde, gevist in het Ruiten A kanaal te Veelerveen. Gerold Ammersken van onze vereniging werd eerste in een deelnemersveld van 45 met  een vangst van 5620 gr. Voor de volledige uitslag zie overige wedstrijden.

Districtswedstrijd A naar B

    Zaterdag 29 augustus werd de districtswedstrijd van A naar B van het district de Grensstreek gevist in het kanaal Veendam Musselkanaal. Peter Geissler van onze vereniging werd algemeen kampioen en met het vijftal werd onze vereniging tweede. Voor de volledige uitslag zie overige wedstrijden.  

Categorieën